Kryesia2014-01-05T19:00:34+00:00

Kryesia e Forcës.

  • Nazif Cungu – Kryetar
  • Xhaudet Cakuli – Nënkryetar
  • Genc Nimanbegu – Nënkryetar
  • Asllan Llunji – Kryetar i Forcës Rinore

Neni 29

Kryesia është organi ekzekutiv politik i Partisë.

Kryesine e Partisë e përbëjnë :

Kryetari, Nënkryetarët, deputetët, ministrat, kryetari i Forumit rinor, kryetarja e Forumit të gruas, Kryetarët e këshillave komunale dhe kryetarët e klubeve të këshilltarëve. Kryesia me iniciativën e kryetarit të Partisë diskuton për çështjet që kanë të bëjnë me fushëveprimin e Kryetarit.

Në mungesë të Kryetarit të Partisë atë e zëvendëson Nënkryetari të cilin ai e autorizon.

LAJME

New Courses

Contact Info

Bulevardi Skenderbeu bb 85360 Ulqin Malli i Zi

Phone: +382 (0)30 401 760

Fax: +382 (0)30 401 760

Web: FORCA

Go to Top