Lajmet e Fundit

View More Updates
Lajme
0 21 Nov, 2019

Verejtjet lidhur me studimin e lokacjonit R

Komentet dhe vërejtjet të Forcës së Re Demokratike në shqyrtimin publik dërguar Ministrisë së turizmit dhe zh

Read More
Lajme
0 20 Nov, 2019

Takim lidhur me Kepin e Gjeranave

Forca e Re Demokratike ka organizuar një takim me qytetarët e zonës së Gjeraneve dhe Port Milenës për të disk

Read More
Lajme
0 27 Sep, 2019

Shefja e zyrës së UNDP Daniella Gashparikova

Sot së bashku me bashkëpunëtorët e Forcës, prita delegacionin e UNDP-së të kryesuar nga Shefja e zyrës per M

Read More

Prioritetet e Forces

Bëhu pjesë e Forcës

Merr informata të menjëherhsme nga çdo aktivitet i Forcës

Njohuni me Anetaret e Forces

Here are the most experienced and beneficial team of Think Tank, You can view their profiles and meet them you can meet me socially.