News

Debati i pare ne Tv Teuta

Debati i pare ne Tv Teuta

Mbreme ne Tv Teuta u zhvillua debati i pare i barteseve te listave qe garojne ne zgjdhjet lokale me 26 janar.  Nder te tjera Kryetari i Komunes dhe kryetari i Forces se Re Demokratike tha: "Kemi bërë bazën e cila sigur ...

Infrastruktura komunale

Infrastruktura komunale

FORCA ka për qëllim që deri në fillim të vitit 2014 të pëfundohet dhe miratohet Plani hapësinor i Ulqinit dhe të bëhet zbatimi me rigorozitet i tij, sepse kjo është më se e nevojshme për zhvillimin afatgjatë të qytetit s ...

Kthimi i pronave

Kthimi i pronave

Kthimi i Pronave mbetet një ndër çështjet me më shumë rëndësi dhe ndër prioritetet e FORCËS. Gjatë procesit të deritanishëm të kthimit të pronave në Mal të Zi janë marrë vendime politike që i kanë dëmtuar shqiptarët. Ky ...

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close