Sot zhvilluam një takim shumë të frytshëm dhe konstruktiv me afaristët që veprojnë në fushën e turizmit.

Me ta diskutuam për tendencat e zhvillimit të turizmit, nevojat e tyre dhe sfidat që duhen përballur për të pasur një sezon të suksesshëm turistik. Gjatë takimit theksuam se Komuna e Ulqinit do të vazhdojë të jetë një partnere e tyre që do iu gjendet pranë me ndihmë kurdoherë që të kenë nevojë.

Ne jemi të bindur se duke u angazhuar të gjithë së bashku , sezoni i ardhshëm turistik ka për të qenë më i suksesshëm dhe i begatë për të gjithë ne.