Tags: "kryesore"

04 Feb
0

Denoncim: Blerje e votave me lëndë ndërtimore.

Sot në mëngjes aktivistët tonë kanë vënë re në Ulqin disa kamiona me shtylla dhe materiale të tjera ndërtimore me targa të komunave të tjera të largëta nga Ulqini. Ky kuptohet është një aktivitet pazakontë dhe i dyshimtë për një ...

Më shumë info
04 Feb
0

Denoncim: Vandalizëm i aktivistë të Partisë Demokratike.

Gjatë natës,  në errësirë, sikurse edhe veprojnë zakonisht njerëzit e jashtligjshëm, aktivistë të Partisë Demokratike janë parë duke vandalizuar billboard-at e Forcës së Re Demokratike. Diku rreth orës 3 të mëngjesit ata filmuar  duke lyer billboard-in e FORCËS të vendosur ...

Më shumë info
07 Jan
0

Takim me afaristët që veprojnë në fushën e turizmit

Sot zhvilluam një takim shumë të frytshëm dhe konstruktiv me afaristët që veprojnë në fushën e turizmit. Me ta diskutuam për tendencat e zhvillimit të turizmit, nevojat e tyre dhe sfidat që duhen përballur për të pasur një sezon të ...

Më shumë info
07 Jan
0

Së shpejti edhe Komuna e Ulqinit do të ketë stadiumin që meriton

Kjo është projekt ideja e stadiumit të ardhshëm të Ulqinit i cili sipas Planit Hapësinor është paraparë që ta ketë lokacionin midis Malit të Bardhë dhe Mavrijanit. Financimi i këtij projekti do të bëhet nëpërmjet fondeve të komunës sonë, Federatës së ...

Më shumë info
30 Dec
0

Komuna e Ulqinit financon 30 projekte të shoqërisë civile

Sot patëm kënaqësinë që të dorëzojmë tek përfaqësuesit e shoqërisë civile, vendimet për financimin e projekteve për të cilat ata kanë konkurruar. Komuna ka financuar 30 projekte të cilat do të kenë një impakt shumë pozitiv në jetën e komunitetit ...

Më shumë info