Sport

Sport

Sport

Sportit do t’i kushtohet vëmendje e veçantë me qëllim që të jetë në funksion të të rinjve dhe ngritjes së vlerave turistike.

Me fitoren tonë do të punojmë në përmirësimin e infrastrukturës dhe terreneve sportive. Në çdo lagje, fshat dhe qendra urbane do të ndërtojmë komplekse sportive. Dy investime përmbledhëse do të jenë salla e sporteve dhe pishina.

FORCA obligohet që klubet sportive të kenë financim të rregullt nga buxheti komunal.

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close