Kjo është projekt ideja e stadiumit të ardhshëm të Ulqinit i cili sipas Planit Hapësinor është paraparë që ta ketë lokacionin midis Malit të Bardhë dhe Mavrijanit.

Financimi i këtij projekti do të bëhet nëpërmjet fondeve të komunës sonë, Federatës së Futbollit të Malit të Zi si dhe Ministrisë së Sportit. Komuna ndërkaq është duke përgatitur elaboratin për exproprim në një pjesë të truallit që është pronë private.