Category Archives: Ngjarjet

04 02 2018
0

Denoncim: Blerje e votave me lëndë ndërtimore.

Sot në mëngjes aktivistët tonë kanë vënë re në Ulqin disa kamiona me shtylla dhe materiale të tjera ndërtimore me targa të komunave të tjera të largëta nga Ulqini. Ky kuptohet është një aktivitet pazakontë dhe i dyshimtë për një ...

Më shumë info
04 02 2018
0

Denoncim: Vandalizëm i aktivistë të Partisë Demokratike.

Gjatë natës,  në errësirë, sikurse edhe veprojnë zakonisht njerëzit e jashtligjshëm, aktivistë të Partisë Demokratike janë parë duke vandalizuar billboard-at e Forcës së Re Demokratike. Diku rreth orës 3 të mëngjesit ata filmuar  duke lyer billboard-in e FORCËS të vendosur ...

Më shumë info
15 01 2018
0

Vizitë punimeve në Mhallë të Re.

Sot vizituam ekipin i cili në mënyrë të palodhur po punon në përfundimin e këtij projekti të bukur. Mëhalla e Re është një prej lagjeve më të vjetra në Komunën e Ulqinit. Për të ringjallur këtë pjesë të veçant të ...

Më shumë info
07 01 2018
0

Takim me afaristët që veprojnë në fushën e turizmit

Sot zhvilluam një takim shumë të frytshëm dhe konstruktiv me afaristët që veprojnë në fushën e turizmit. Me ta diskutuam për tendencat e zhvillimit të turizmit, nevojat e tyre dhe sfidat që duhen përballur për të pasur një sezon të ...

Më shumë info
03 01 2018
0

Hahpja e turneut ndërkombëtar të futbollit “Ulqini Open 2018”

Sot patëm nderin që të hapim turneun ndërkombëtar të futbollit “Ulqini Open 2018” i cili është shndërruar tanimë në një traditë të bukur për komunën tonë. Ky turne organizohet nga OJQ “Sporti i Ulqinit” dhe i dhuron të pasionuarve të ...

Më shumë info
30 12 2017
0

Komuna e Ulqinit financon 30 projekte të shoqërisë civile

Sot patëm kënaqësinë që të dorëzojmë tek përfaqësuesit e shoqërisë civile, vendimet për financimin e projekteve për të cilat ata kanë konkurruar. Komuna ka financuar 30 projekte të cilat do të kenë një impakt shumë pozitiv në jetën e komunitetit ...

Më shumë info