Category Archives: Lajmi i fundit

04 02 2018
0

Denoncim: Blerje e votave me lëndë ndërtimore.

Sot në mëngjes aktivistët tonë kanë vënë re në Ulqin disa kamiona me shtylla dhe materiale të tjera ndërtimore me targa të komunave të tjera të largëta nga Ulqini. Ky kuptohet është një aktivitet pazakontë dhe i dyshimtë për një ...

Më shumë info
04 02 2018
0

Denoncim: Vandalizëm i aktivistë të Partisë Demokratike.

Gjatë natës,  në errësirë, sikurse edhe veprojnë zakonisht njerëzit e jashtligjshëm, aktivistë të Partisë Demokratike janë parë duke vandalizuar billboard-at e Forcës së Re Demokratike. Diku rreth orës 3 të mëngjesit ata filmuar  duke lyer billboard-in e FORCËS të vendosur ...

Më shumë info
02 02 2018
0

Rinia, gratë dhe të moshuarit, prioriteti ynë.

Në drejtim të Komunës së Ulqinit forca do të kushtojë vëmendje të veçantë për mbrojtjen e rinisë, grave dhe të moshuarve si kategori sociale të margjinalizuara. Motoja e FORCËS është Ta mbrojmë të ardhmen e prandaj një ndër synimet kryesore ...

Më shumë info
28 01 2018
0

Mos ndigjoni Politikanë nga Podgorica që vinë nj

Ditëve të fundit në Komunën e Ulqinit janë shfaqur intensivisht për të marrë vota figura qendrore të socialdemokratëve (SD) ndërkohë që për vite me radhë e kanë neglizhuar komunën tonë. Nëpërmjet kësaj komunikate ne i bëjmë thirrje popullit shqiptar të ...

Më shumë info
15 01 2018
0

Vizitë punimeve në Mhallë të Re.

Sot vizituam ekipin i cili në mënyrë të palodhur po punon në përfundimin e këtij projekti të bukur. Mëhalla e Re është një prej lagjeve më të vjetra në Komunën e Ulqinit. Për të ringjallur këtë pjesë të veçant të ...

Më shumë info
07 01 2018
0

Komuna e Ulqinit ka shkurtuar ndjeshëm shpenzimet e reprezentacionit

Ju shpesh keni dëgjuar nga Kryetari i Forca-së shprehjen konsolidim të buxhetit të komunës e cila ishte katandisur në gjendje katastrofale me borxhe të shumta dhe pamundësi për të paguar qindra rroga. Për ta konsoliduar buxhetin një ndër veprimet e ...

Më shumë info
07 01 2018
0

Së shpejti edhe Komuna e Ulqinit do të ketë stadiumin që meriton

Kjo është projekt ideja e stadiumit të ardhshëm të Ulqinit i cili sipas Planit Hapësinor është paraparë që ta ketë lokacionin midis Malit të Bardhë dhe Mavrijanit. Financimi i këtij projekti do të bëhet nëpërmjet fondeve të komunës sonë, Federatës së ...

Më shumë info