Category Archives: Lajme të tjera

04 02 2018
0

Denoncim: Blerje e votave me lëndë ndërtimore.

Sot në mëngjes aktivistët tonë kanë vënë re në Ulqin disa kamiona me shtylla dhe materiale të tjera ndërtimore me targa të komunave të tjera të largëta nga Ulqini. Ky kuptohet është një aktivitet pazakontë dhe i dyshimtë për një ...

Më shumë info
04 02 2018
0

Denoncim: Vandalizëm i aktivistë të Partisë Demokratike.

Gjatë natës,  në errësirë, sikurse edhe veprojnë zakonisht njerëzit e jashtligjshëm, aktivistë të Partisë Demokratike janë parë duke vandalizuar billboard-at e Forcës së Re Demokratike. Diku rreth orës 3 të mëngjesit ata filmuar  duke lyer billboard-in e FORCËS të vendosur ...

Më shumë info
02 02 2018
0

Rinia, gratë dhe të moshuarit, prioriteti ynë.

Në drejtim të Komunës së Ulqinit forca do të kushtojë vëmendje të veçantë për mbrojtjen e rinisë, grave dhe të moshuarve si kategori sociale të margjinalizuara. Motoja e FORCËS është Ta mbrojmë të ardhmen e prandaj një ndër synimet kryesore ...

Më shumë info
28 01 2018
0

Mos ndëgjioni turistët dimërorërë që ju mashtrojnë për vota.

Reagim në deklaratën e të punësuarve të Socialdemokratëve në Ulqinit. Sot morëm reagimin e të punësuarve ulqinakë në partinë Socialdemokrate, e cila e ka qendrën në Podgoricë, lidhur me deklaratën tonë të djeshme dhe i falënderojmë ata për konfirmimin e ...

Më shumë info
15 01 2018
0

Vizitë punimeve në Mhallë të Re.

Sot vizituam ekipin i cili në mënyrë të palodhur po punon në përfundimin e këtij projekti të bukur. Mëhalla e Re është një prej lagjeve më të vjetra në Komunën e Ulqinit. Për të ringjallur këtë pjesë të veçant të ...

Më shumë info
07 01 2018
0

Së shpejti edhe Komuna e Ulqinit do të ketë stadiumin që meriton

Kjo është projekt ideja e stadiumit të ardhshëm të Ulqinit i cili sipas Planit Hapësinor është paraparë që ta ketë lokacionin midis Malit të Bardhë dhe Mavrijanit. Financimi i këtij projekti do të bëhet nëpërmjet fondeve të komunës sonë, Federatës së ...

Më shumë info
05 01 2018
0

Inspektimi i punimeve në rrugën Ulqin-Krythë

Gjatë inspektimit të punimeve në rrugën Ulqin-Krythë, pamë me kënaqësi se ndërtimi i rrugës po ecën me ritmin e duhur sipas planit. Ky investim i rëndësishëm infrastrukturor ka për të sjell një ndryshim pozitiv jo vetëm në cilësinë e jetës ...

Më shumë info
05 01 2018
0

Vizitë ecurisë së punimeve në Bashkësinë Lokale të Sukubinës

Bashkë me menaxherin e Komunës së Ulqinit z. Nazmir Sula sapo vizituam ecurinë e punimeve në Bashkësinë Lokale të Sukubinës, ky objekt ka nisur së ndërtuari para më shumë se 10 viteve. Besojmë se objekti do të përfundohet brenda pak ...

Më shumë info
04 01 2018
0

Takim me fermerë të krahinës së Anës së Malit

Sot ishim në pazarin e Katërkollës ku takuam dhe biseduam me fermerë të krahinës së Anës së Malit. Prodhimet e tyre të freskëta e cilësore duhet të konsumohen nga të gjithë ne për të ndihmuar ekonominë bujqësore të Komunës së ...

Më shumë info
30 12 2017
0

Inspektimi e punimeve për zgjerimin dhe thellimin e grykës së Porta Milenës

Sot inspektuam punimet që po bëhen për zgjerimin dhe thellimin e grykës së Porta Milenës për t’iu mundësuar peshkatarëve që të strehojnë barkat e tyre gjatë dimrit. Pavarësisht periudhës festive, punimet po vazhdojnë me intensitet në mënyrë që ti ndihmojmë ...

Më shumë info