Kriporja

Kriporja

Kriporja

Pas suksesit të arritur falë angazhimit të deputetit të FORËS që rezultoi në ndryshimin e Planit Hapësinor të Malit të Zi, ku u anulua mundësia e ndërtimit të objekteve për banim dhe turizëm, në Planin Hapësinor Urbanistik të Komunës së Ulqinit Kriporja parashihet si territor me funksione të prodhimit të kripës dhe territor i mbrojtur për shtegtimin dhe soditjen e zogjve.

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close