Kokteji i vitit te Ri 2014

Kokteji i vitit te Ri 2014

Kokteji i vitit te Ri 2014

Mbreme ne hotelin Mediteran u mbajti kokteju tradicional i fundvitit qe organizon Forca. Edhe kete vit ne kete mbremjen soleme morren pjese nje numer madh i anetareve dhe simpatizueseve te Forces.

Fteses se Forces u pergjigjen edhe te ftuarit nga organizatat tjera politike dhe institucionet e ndryeshme qe veprojne ne Komunen e Ulqinit.   

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close