Sot inspektuam punimet që po bëhen për zgjerimin dhe thellimin e grykës së Porta Milenës për t’iu mundësuar peshkatarëve që të strehojnë barkat e tyre gjatë dimrit.

Pavarësisht periudhës festive, punimet po vazhdojnë me intensitet në mënyrë që ti ndihmojmë sa më parë peshkatarët. Kjo është një zgjidhje e përkohshme që po bëjmë në pritje të përgatitjes dhe zbatimit të projektit të financuar nga TIKA i cili do të jap një zgjidhje permanente.