Industria ushqimore

Industria ushqimore

Industria ushqimore

Forca mendon se Komuna e Ulqinit ka potencial për të zhvilluar industrinë ushqimore dhe do të stimulojë me forma të ndryshme investimet në këtë fushë. Konkretisht, me perspektivë të mirë zhvillimi janë: fabrikat apo punishtet që merren me:

  • Fabrikat apo punishtet që merren me përpunimin, paketimin apo konservimin e perimeve, frutave dhe kompostove;
  • Pikat e grumbullimit, tharjes dhe paketimit të bimëve mjekësore, çajrave dhe erëzave të ndryshme;
  • Fabrikat apo punishtet që merren me prodhimin e produkteve ushqimore të gatshme dhe gjysmë të gatshme;
  • Punishtet e ëmbëlsirave, biskotave apo lëngjeve freskuese dhe të frutave;
  • Fabrikat apo punishtet që merren me tharje ose konservim peshku, guacash e sardelesh;
  • Fabrikat apo punishtet që merren me përmirësimin e kualitetit të vajit të ullirit dhe nënprodukteve të tjera;

Fabrika për prodhimin e produkteve nga qumështi.

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close