Sot patëm nderin që të hapim turneun ndërkombëtar të futbollit “Ulqini Open 2018” i cili është shndërruar tanimë në një traditë të bukur për komunën tonë.

Ky turne organizohet nga OJQ “Sporti i Ulqinit” dhe i dhuron të pasionuarve të futbollit një atmosferë festive të sportit. Aktivitete të tilla jo vetëm që përmirësojnë cilësinë e jetës së qytetarëve tanë por edhe tërheqin vizitorë jashtë sezonit turistik veror.

Qeveria aktuale e Komunës së Ulqinit ka sjellë një ndryshim për sa i përket mbështetjes së manifestimeve kulturore e sportive dhe në të ardhmen do ta shtoj përkrahjen për to.