Gjeka ikën prej bisedimeve, Cungu dhe Zenka për bisedime.

Gjeka ikën prej bisedimeve, Cungu dhe Zenka për bisedime.

image

Në takimin e tre kryetarëve: Forcës, z. Nazif Cungu, PD-së, z. Fatmir Gjeka, UDSH-së, z. Mehmet Zenka të mbajtur sot, z. Fatmir Gjeka nuk pranoi të flasë për bashkëpunim të mundshëm, sepse siç deklaroi “ka marrëveshje parazgjedhore që ga viti 2012 me PDS (DPS) edhe për koalicion në nivel lokal për pushtet në Ulqin”.

Kjo vetëm dëshmon se ftesat të Gjekës janë të drejtuara për zbutjen e strukturave partiake të PD-së!

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close