Forca përshendet arritjen e koalicionit PDK - LDK

Forca përshendet arritjen e koalicionit PDK - LDK

Forca përshendet arritjen e koalicionit PDK – LDK

Urime per arritjen e Koalicionit PDK-LDK

Përshendesim koalicionin e dy partive më të mëdha PDK-LDK dhe arritjen e marrëveshtjes për qeverisjen e vendit.

Shqiptaret e Malit te Zi e kanë përcjellë me vemendje gjendjen politike në Kosovë dhe arritjen e marrëveshtjes së mirëpritur në interesin më të mirë të Kosovës.

Urojme konstituimin sa ma të shpejtë të institucioneve  dhe suksese në qeverisjen e Kosovës.

FORCA,
Nazif Cungu

admin

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close