Category: Programi

Kultura

Kultura

Objektet tona historike, për të cilat ia vlen të krenohemi, falë FORCËS nuk kanë për t'u lënë më pas dore. Kalaja e Ulqinit dhe e Shasit do të mbrohen dhe restaurohen plotësisht. Gjurmime të reja arkeologjike dhe etnogr ...

Industritë e reja të huaja

Industritë e reja të huaja

Duke pasur parasysh pozicionin e favorshëm gjeografik, FORCA beson se tek ne ekziston një potencial i madh për ndërtimin e fabrikave të kompanive të huaja që duan të transferojnë në vendet më pak të zhvilluara një pjesë ...

Industria e artizanatit

Industria e artizanatit

FORCA e ka si objektiv thelbësor të ekzistencës së saj ruajtjen, kultivimin dhe nxitjen e trashëgimisë sonë të pasur kulturore e folklorike dhe beson se kjo trashëgimi e çmuar jo vetëm që i duhet përcjellë e pasur dhe e ...

Industria e ndërtimit

Industria e ndërtimit

Komuna e Ulqinit ka një traditë të mirë në fushën e industrisë së ndërtimit me kuadro të afta me një nivel të lartë profesionalizmi dhe përvojë të gjatë e të pasur. Kapacitetet materiale, kapitale dhe njerëzore të ndërti ...

Industria ushqimore

Industria ushqimore

Forca mendon se Komuna e Ulqinit ka potencial për të zhvilluar industrinë ushqimore dhe do të stimulojë me forma të ndryshme investimet në këtë fushë. Konkretisht, me perspektivë të mirë zhvillimi janë: fabrikat apo puni ...

Bujqësia

Bujqësia

FORCA e konsideron zhvillimin e bujqësisë shtyllën e dytë për të zhvilluar Komunën e Ulqinit dhe synon t’i kushtojë shumë vëmendje dhe energji këtij sektori për disa arsye: Do të zvogëlojë papunësinë dhe ulë varfërinë ...

Kriporja

Kriporja

Pas suksesit të arritur falë angazhimit të deputetit të FORËS që rezultoi në ndryshimin e Planit Hapësinor të Malit të Zi, ku u anulua mundësia e ndërtimit të objekteve për banim dhe turizëm, në Planin Hapësinor Urbanis ...

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close