Category
  • Home
  • Archive by category "Lajme"

Takim lidhur me Kepin e Gjeranave

  • Posted: November 20, 2019
  • 0

Forca e Re Demokratike ka organizuar një takim me qytetarët e zonës së Gjeraneve dhe Port Milenës për të diskutuar propozim konceptin e Studimit Shtetëror të Lokacionit “Kepi i Gjeranave – Porto Milena”.Aty është konstatuar që propozimi dhe procedura e ndjekur janë në kundërshtim me ligjin aktual për planifikim dhe ndërtim.Ky propozim nuk i plotëson …

Read Details

Shefja e zyrës së UNDP Daniella Gashparikova viziton Forcën.

  • Posted: September 27, 2019
  • 0

Sot së bashku me bashkëpunëtorët e Forcës, prita delegacionin e UNDP-së të kryesuar nga Shefja e zyrës per Mal të Zi Daniella Gashparikova dhe Kaqa Gjurickoviq, si dhe përfaqesueset e Rrjetit politik të gruas i përfaqësuar nga Marija-Maja Qatoviq dhe Snezhana Jonica. Gjatë takimit Rrjeti politik i Gruas shtroi kërrkesat për avancimin e legjislacionit zgjedhorë I …

Read Details