By forca
 • Home
 • Articles posted by forca

Takim lidhur me Kepin e Gjeranave

 • Posted: November 20, 2019
 • 0

Forca e Re Demokratike ka organizuar një takim me qytetarët e zonës së Gjeraneve dhe Port Milenës për të diskutuar propozim konceptin e Studimit Shtetëror të Lokacionit “Kepi i Gjeranave – Porto Milena”.Aty është konstatuar që propozimi dhe procedura e ndjekur janë në kundërshtim me ligjin aktual për planifikim dhe ndërtim.Ky propozim nuk i plotëson …

Read Details

Shefja e zyrës së UNDP Daniella Gashparikova viziton Forcën.

 • Posted: September 27, 2019
 • 0

Sot së bashku me bashkëpunëtorët e Forcës, prita delegacionin e UNDP-së të kryesuar nga Shefja e zyrës per Mal të Zi Daniella Gashparikova dhe Kaqa Gjurickoviq, si dhe përfaqesueset e Rrjetit politik të gruas i përfaqësuar nga Marija-Maja Qatoviq dhe Snezhana Jonica. Gjatë takimit Rrjeti politik i Gruas shtroi kërrkesat për avancimin e legjislacionit zgjedhorë I …

Read Details

Gallery Post 7

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 6

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 5

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 4

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 3

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 2

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details

Gallery Post 1

 • Posted: June 06, 2018
 • 0

We are going to run a solid educational campaign for the orphan children study. There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem …

Read Details