Day: <span>November 20, 2019</span>

Takim lidhur me Kepin e Gjeranave

  • Posted: November 20, 2019
  • 0

Forca e Re Demokratike ka organizuar një takim me qytetarët e zonës së Gjeraneve dhe Port Milenës për të diskutuar propozim konceptin e Studimit Shtetëror të Lokacionit “Kepi i Gjeranave – Porto Milena”.Aty është konstatuar që propozimi dhe procedura e ndjekur janë në kundërshtim me ligjin aktual për planifikim dhe ndërtim.Ky propozim nuk i plotëson …

Read Details