Day: <span>September 27, 2019</span>

Shefja e zyrës së UNDP Daniella Gashparikova viziton Forcën.

  • Posted: September 27, 2019
  • 0

Sot së bashku me bashkëpunëtorët e Forcës, prita delegacionin e UNDP-së të kryesuar nga Shefja e zyrës per Mal të Zi Daniella Gashparikova dhe Kaqa Gjurickoviq, si dhe përfaqesueset e Rrjetit politik të gruas i përfaqësuar nga Marija-Maja Qatoviq dhe Snezhana Jonica. Gjatë takimit Rrjeti politik i Gruas shtroi kërrkesat për avancimin e legjislacionit zgjedhorë I …

Read Details