Daily Archives: January 7, 2014

Infrastruktura komunale

Infrastruktura komunale

FORCA ka për qëllim që deri në fillim të vitit 2014 të pëfundohet dhe miratohet Plani hapësinor i Ulqinit dhe të bëhet zbatimi me rigorozitet i tij, sepse kjo është më se e nevojshme për zhvillimin afatgjatë të qytetit s ...

Kthimi i pronave

Kthimi i pronave

Kthimi i Pronave mbetet një ndër çështjet me më shumë rëndësi dhe ndër prioritetet e FORCËS. Gjatë procesit të deritanishëm të kthimit të pronave në Mal të Zi janë marrë vendime politike që i kanë dëmtuar shqiptarët. Ky ...

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close