Daily Archives: January 5, 2014

Turizmi

Turizmi

FORCA do të bëjë përgatitjet për realizimin e ndryshimeve të Turizmit për Ulqinin dhe ndërtimin e komplekseve të hoteleve të kategorisë së lartë. Përgatitjet do të përfshijnë nxjerrjen e vendimeve për studime të lokacion ...

Punësimi

Punësimi

Zbatimi i programit tonë ekonomik do të mundësojë një zhvillim intensiv në Komunën e Ulqinit dhe do të mundësojë hapjen e vendeve të shumta të punës në sektorin real ekonomik, duke e zvogluar papunësinë dhe varfërinë që ...

Të  Mirat Detare

Të Mirat Detare

Një ndër motivet kryesore të  krijimit të FORCËS ka qenë padrejtësia që është bërë me Të Mirat Detare në kurriz të qytetarëve të Komunës së Ulqinit. Padrejtësia dhe diskriminimi vihen re qartë tek zbatimi me dy standarde ...

Decentralizimi i pushtetit

Decentralizimi i pushtetit

FORCA e ka një ndër prioritetet e saj thelbësore ngritjen e nivelit të decentralizimit dhe konsolidimin e vet-administrimit lokal të Komunës së Ulqinit. Me marrjen në dorë të administrimit të Komunës së Ulqinit, FORCA do ...

Të drejtat nacionale

Të drejtat nacionale

Për të mbrojtur të drejtat e popullit shqiptar në Mal të Zi, FORCA jo vetëm që do të vazhdojë të përdorë instrumentet dhe legjislacionin shtetëror dhe do të bëjë presion pranë pushtetit qendror por, në mënyrë të veçantë, ...

Administrimi i pushtetit lokal

Administrimi i pushtetit lokal

Së shpejti, si bartëse e pushtetit lokal, FORCA do të përfundojë procesin e hartimit të Planit Strategjik të Komunës së Ulqinit duke e vënë atë në diskutim publik, duke siguruar një proces transparent dhe gjithëpërfshirë ...

Kokteji i vitit te Ri 2014

Kokteji i vitit te Ri 2014

Mbreme ne hotelin Mediteran u mbajti kokteju tradicional i fundvitit qe organizon Forca. Edhe kete vit ne kete mbremjen soleme morren pjese nje numer madh i anetareve dhe simpatizueseve te Forces. Fteses se Forces u pe ...

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close